Här har jag samlat gratis material för dig som hundägare som är enkelt att ladda ner och ta till sig. Det är pedagogiska guider som hjälper dig genom nyårsafton, tips och trix för hur du får till veterinärträningen och mycket, mycket mer. Bäst av allt? Allt är helt gratis!

Tips för veterinärträning

 

En kunskapssmockad pdf med mina bästa tips för att göra veterinärbesöken lättare för dig och din hund - både i skarpt läge och på sikt med hjälp av planerad träning.

Ladda ner här!

Nyårsguide för hundägare

 

Ljudrädsla kan drabba mer än 30% av våra hundar, men det går ofta att förebygga! Här är en miniguide som hjälper er genom hundarnas skräckhögtid - nyår.

Ladda ner här!

Bingobrickor för dig och din hund

Behöver du lite inspiration och tips på nya grejer att hitta på med din fyrbente vän? Här har du 4 olika bingobrickor fulla med aktiviteter och saker att uppleva tillsammans - anpassade för hundens ålder och intressen. Välj mellan Valpbingo, Berikningsbingo, Seniorbingo eller Unghundsbingo.

Ladda ner här!

Tratt-träning steg för steg

 

Att lära hunden bära tratt är en ovärdelig kunskap och något du kommer vara väldigt tacksam för att ni har tränat när det är skarpt läge. För tratten behöver faktiskt inte vara något som hunden springer och gömmer sig för! Och det kräver egentligen inte särskilt mycket träning heller. Denna steg-för-steg guiden hjälper dig från start till mål!

Ladda ner här!